O nama | Curkov

Čurkov – Strojarska Proizvodnja i Usluge

O nama

Obrt „Čurkov-strojarska proizvodnja i usluge” započeo je s radom 1989. godine. Osnovao ga je Branimir Čurkov nakon 18 godina rada u društvu Končar generatori, gdje je tijekom godina obavljao razne tehničko-proizvodne zadatke te stekao znanje i iskustvo u općem izvedbenom strojarstvu. Kontinuiranim ulaganjem u strojeve, alate i pribor te zapošljavanjem isključivo
mladih djelatnika koji se obučavaju sukladno napretku tehničko-informacijskog profila, obrt je stalnim rastom dosegnuo trenutačnu veličinu i kapacitete koji su zahvaljujući stalnom praćenju zahtjeva industrije rezultirali najzahtjevnijim projektima u Hrvatskoj. 1.1.2018. obrt mijenja pravni oblik i postaje društvo Čurkov d.o.o.

Trenutačno posjedujemo strojni park od 12 CNC strojeva te 10 klasičnih strojeva, čime smo zaokružili tehnološku cjelinu koja nam omogućava izuzetno brze reakcije u prototipno-havarijskoj proizvodnji. Tehnološki ciklus zatvaramo u suradnji s društvima na lokaciji Grupe Končar koja nam pružaju brze podusluge laserskog rezanja, atestiranog zavarivanja, toplinske obrade itd.

Naša djelatnost obuhvaća proizvodnju i projektiranje u strojarstvu u najširem smislu, u zaokruženim tehnološkim procesima, na jednome mjestu te u dogovorenim rokovima. Višegodišnje iskustvo, visoka tehnološka opremljenost, obrazovani i iskusni djelatnici, intenzivna suradnja s društvima Grupe Končar te brojni zadovoljni klijenti, jamstvo su kvalitete i profesionalnosti naših usluga.

Reference i priznanja

  • Sudjelovanje u projektu proizvodnje niskopodnih tramvaja društva Končar (TMK 2200), izrada oko 60 raznih vrsta najzahtjevnijih pozicija. Izrada dijelova za vjetroelektrane.
  • Sudjelovanje u proizvodnom programu društva Končar – Energetski transformatori (naprave, reparaturne intervencije u najkraćem
    roku, poluproizvodi i proizvodi itd.).
  • Iizrada raznih vrsta 3D modela (dimenzije i do 3000 mm u tolerancijama od 0,2mm) za društvo AAG Nautica
  • Mnogi drugi klijenti.

Opremljeni smo tehnološki najmodernijim alatima i mjernim instrumentima.

Među ostalim, surađujemo sa sljedećim društvima:

  • Končar – Energetski transformatori
  • Končar – Električna vozila
  • Končar – Metalne konstrukcije
  • PRO d.o.o. (društvo specijalizirano za lasersko rezanje)

Dobavljači alata i opreme:

Naši kupci:

Čurkov - Strojarska proizvodnja i usluge

}

PON-PET 07:00 - 15:00
SUBOTA 08:00 - 13:00

Pošaljite nam poruku